• vial-bettle
  • 20-100ML
  • pill-capsule
  • N11
  • N22
  • N33
  • kira-kira
  • ngeunaan-2

TENTANG KAMI

perusahaan Shengguan ieu lokasina di Élmu jeung Téhnologi Industrial Park, kota Taicang. Perusahaan ngawengku leuwih ti 10 rébu méter pasagi. Urang nu parusahaan nu devotes panalungtikan tur ngembangkeun mesin na bungkusan farmasi peralatan. Urang ogé anu jualan na layanan dina hiji perusahaan. Urang nu Unit anggota Himpunan Industri Cina Pharmaceutical Equipment. Urang profésional produk

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat!