• vial-bettle
  • 20-100ML
  • pill-capsule
  • N11
  • N22
  • N33
  • për
  • rreth-2

RRETH NESH

ndërmarrje Shengguan është e vendosur në Shkencës dhe Teknologjisë Industrial Park, qytet Taicang. Ndërmarrje mbuluar më shumë se 10 mijë metër katror. Ne jemi kompani e cila kushton për kërkimin dhe zhvillimin e makinerive dhe paketimit pajisjeve farmaceutike. Ne gjithashtu jemi të shitjes dhe shërbimit në një ndërmarrje. Ne jemi njësi anëtar i Kinës, Shoqata Farmaceutike Pajisje Industrisë. Ne produkt profesional

MËSO MË SHUMË

Produkte Featured

WhatsApp Online Chat!