• vial-bettle
  • 20-100ML
  • pill-capsule
  • N11
  • N22
  • N33
  • во врска со
  • за-2

ЗА НАС

Shengguan претпријатие се наоѓа во науката и технологијата индустриски парк, градот Taicang. Претпријатие кои покриваат повеќе од 10 илјади квадратни метри. Ние сме компанија која посветува на истражување и развој на фармацевтски машини и опрема за пакување. Ние, исто така се на продажба и сервис во едно претпријатие. Ние сме член на единицата на Здружението Кина фармацевтска индустрија за опрема. Ние производ професионални

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Избрана Производи

WhatsApp Онлајн Chat!