• vial-bettle
  • 20-100ML
  • pill-capsule
  • N11
  • N22
  • N33
  • bab
  • bab-2

BABAGAN AWAKE DHEWE

perusahaan Shengguan dumunung ing Ilmu lan Teknologi Industrial Park, kutha Taicang. Enterprise panutup luwih saka 10 ewu meter persegi. We are ing perusahaan kang devotes kanggo riset lan pangembangan mesin lan packaging pharmaceutical peralatan. Kita uga sing dodolan lan layanan ing siji perusahaan. We are ing unit anggota Industry Association China Pharmaceutical Equipment. We profesional produk

Sinau luwih

Products Bintang

Tampilan Online Chat!